Kiderült a panírozás titka: Ha így csinálod elképesztően finom lesz a rántott húsod

Kiderült a panírozás titka: Ha így csinálod elképesztően finom lesz a rántott húsod             Nagyon finom, ropogós, belül...
loading...

Kiderült a panírozás titka: Ha így csinálod elképesztően finom lesz a rántott húsod

           
Nagyon finom, ropogós, belül omlós rántott húst készíthetsz így.
         
Hozzávalók:
  • 1 kg csirkemell
  • 2-3 csésze zsemlemorzsa
  • 2 felvert tojás
  • 1 csészényi olaj
  • só, bors
Elkészítés:
Verjük fel egy kis öblös tálban a tojásokat. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Csontozzuk ki a csirkemellet, mossuk meg, majd itassuk le papírtörlővel. Így eltávolíthatjuk róla a felesleges vízmennyiséget. Vágjuk kisebb darabokra. Mindegyik szeletet potyoljuk ki enyhén, sózzuk, és borsozzuk meg. Melegítsük fel az olajat. Forgassuk meg mindegyik húsdarabot a zsemlemorzsában, majd a tojásban, és ismét a zsemlemorzsában. Süssük a forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára.
Kiderült a panírozás titka: Ha így csinálod elképesztően finom lesz a rántott húsod Kiderült a panírozás titka: Ha így csinálod elképesztően finom lesz a rántott húsod Reviewed by Admin on május 24, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.