Nem volt fűtés a kistarcsai kórházban, leállt a sürgősségi osztály

A fűtésrendszer korábbi meghibásodása, a hiba végleges elhárítása miatt pénteken nem fogadta a sürgősségi eseteket és elhalasztotta a nem életmentő...
loading...
A fűtésrendszer korábbi meghibásodása, a hiba végleges elhárítása miatt pénteken nem fogadta a sürgősségi eseteket és elhalasztotta a nem életmentő műtéteket a kistarcsai Flór Ferenc Kórház.
Trombitás Zoltán főigazgazgató az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, csütörtökön késő délután - a rendszeres karbantartás ellenére - meghibásodott a fűtésért és a melegvíz-szolgáltatásért felelős kazánrendszer.
A hibát részlegesen elhárították a késő esti órákra, de végleges kijavítása csak a teljes fűtési rendszer leállításával lehetséges. Ezért a kórház úgy döntött - egyeztetve az Országos Tisztifőorvosi Hivatallal és az Országos Mentőszolgálattal - hogy péntekre felfüggesztetik a sürgősségi betegfelvételt, és a pénteki napra tervezett, nem életmentő műtéteket elhalasztják.
A kórházban fekvő betegek egészségügyi ellátása, étkeztetése zavartalan - közölték.
Nem volt fűtés a kistarcsai kórházban, leállt a sürgősségi osztály Nem volt fűtés a kistarcsai kórházban, leállt a sürgősségi osztály Reviewed by Admin on január 31, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.