Figyelem! Rengeteg nyugdíjas kap évekre visszamenőleg nyugdíjemelést! Erre senki nem számította! Az illetékes hivatal automatikusan folyósítani fogja az emelt összeget évekre visszamenőleg!

Nagyon sok magyar dolgozik nyugdíj mellett és örüljünk annak, hogy sokaknak az egészsége még megengedi ezt! Komoly jövedelemkiegészítés lehet,...
loading...
Nagyon sok magyar dolgozik nyugdíj mellett és örüljünk annak, hogy sokaknak az egészsége még megengedi ezt! Komoly jövedelemkiegészítés lehet, sokaknak ez a legkényelmesebb és a legjobb megoldás, hogy olyan színvonalon élhessenek, amilyet elképzeltek maguknak!
Aki a nyugdíj mellett dolgozik, az nyugdíjjárulékot is fizet, így ennek megfelelően nyugdíjemelésre jogosult, akkortól, amikor leteszi a munkát és véglegesen nyugdíjba vonul.A nyugdíjemelés mértéke havonta fél százalékot jelent, tehát havi fél százalékos nyugdíjemelés jár, ami évente 6%-ot jelent, ami már számottevő összegnek nevezhető!
Eddig ez a nyugdíjemelés járt, de nem autoutomatikusan, vagyis aki nem kérvényezte, az egész egyszerűen nem kapta meg, hiába járt neki. Ezt eddig külön kellett kérvényezni még akkor is, ha a hivatal simán tudta volna folyósítani az emelt összeget kérés nélkül is az érintett munkavállalóknak.Most azonban végre ezen a fronton is változás lépett életbe!
2017-től végre nem kell írásbeli kérvényt benyújtani azért a plusz pénzért, ami jár, mert automatikusan minden olyan nyugdíjas meg fogja kapni, aki a nyugdíj mellett dolgozott és járulékköteles jövedelme lett ebből, ami után nyugdíjjárulékot fizetett.
A munkáltatók havi adatszolgáltatásában szereplő adatok alapján hivatalból fogják legkésőbb a jövedelem megszerzését követő naptári év október 31-ig az emelést végrehajtani.
SZENZÁCIÓS HÍR, hogy azok, akik eddig is jogosultak lettek volna a plusz nyugdíjemelésre, de valamiért nem vették igénybe, mondjuk mert lusták voltak kérvényezni, vagy nemtörődömségből, esetleg nem is tudtak róla, azok most VISSZAMENŐLEG, KAPHATJÁK meg a nekik járó összeget!A hivatal évekre visszamenőleg is megállapítja és folyósítja majd az emelt összegű ellátást!!!
A cikk a http://munkaugyerthetoen.blog.hu cikke alapján készült.palyazatfigyelo.info
Figyelem! Rengeteg nyugdíjas kap évekre visszamenőleg nyugdíjemelést! Erre senki nem számította! Az illetékes hivatal automatikusan folyósítani fogja az emelt összeget évekre visszamenőleg! Figyelem! Rengeteg nyugdíjas kap évekre visszamenőleg nyugdíjemelést! Erre senki nem számította! Az illetékes hivatal automatikusan folyósítani fogja az emelt összeget évekre visszamenőleg! Reviewed by Admin on február 28, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.