Áprilisi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem!

Kos április Horoszkóp 2017 Belső erő, spontán energia, önbizalom Az április beköszöntével...
loading...

Kos április Horoszkóp 2017

Belső erő, spontán energia, önbizalom
Az április beköszöntével nyugodtabb időszak vár önre. Ami a munkáját illeti, összevetve a korábbi hektikusabb, mozgalmasabb időszakkal és eseményekkel, jóval passzívabb, nyugodtabb periódus vár önre. A Kosnak lehetősége nyílik rá, hogy ezt a hónapot a jól megérdemelt pihenéssel tölthesse, ezért ha lehet akkor utazzon el a családjával egy kisebb vakációra, vagy wellness hétvégékre, hogy minél jobban feltöltődhessen.
Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége.
Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania.
Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki mi magát további káros hatásoknak.

"Bika április Horoszkóp 2017"

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott
A horoszkóp szerint az április a személyiségfejlődés jegyében fog eltelni, és egy komoly vitát, vagy nézeteltérést követően végre felnyílnak a szemei. Rá fog döbbenni, hogy meg kell változtatni a másokkal szembeni viselkedését, mert a túlzott makacsság hátráltatja a problémák megoldását. Ahhoz, hogy a bika jegyének szülöttei hatékonyan lehessenek a problémakezelés terén, minderre önmaguktól kell rájönniük.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének.
Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Ikrek április Horoszkóp 2017

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik
Áprilisban néhány komolyabb félreértés, megoldásra váró probléma jelentkezhet a partner kapcsolatában. Még ha nem is tűnnek az ön számára komolynak, akkor se becsülje le a jelentőségüket. Ne legyen makacs és vegye figyelembe a másik fél véleményét is, próbáljon meg nyitott lenni a különféle megoldási opciókra, hiszen nem csak az ön véleménye mérvadó az adott kérdések rendezésénél. Ha az Ikrek így tesz, akkor számos kellemetlen problémát kerülhet el ebben az időszakban.
A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán. Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük.
Ahelyett, hogy a saját érzésein rágódik és az előző este történéseit elemezgeti inkább menjen el sportolni valamit és ha már ott van a teremben, akkor adja bele minden energiáját.
Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.
Áprilisi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem! Áprilisi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem! Reviewed by Admin on március 31, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.