Az elefánt üldözi a biciklist – de nézd mi jelenik meg a kép jobb oldalán

Az elefánt ez egyik legszebb, legfenségesebb és legokosabb állat. Sok tudós gondolja úgy, hogy ugyanolyan érzelmeik vannak, mint az embereknek. A...
loading...
Az elefánt ez egyik legszebb, legfenségesebb és legokosabb állat. Sok tudós gondolja úgy, hogy ugyanolyan érzelmeik vannak, mint az embereknek. A lenti film tökéletes példa erre.
Mi is mindent megteszünk azért, hogy védjük gyermekeinket.  A filmben egy elefántot látunk az út közepén, aki épp egy biciklist akar elkergetni.
De miért? Megőrült, vagy össze van zavarodva?
Nem, néhány másodperccel később láthatj�thatjuk, hogy az elefántmama miért döntött így! Azért, mert az úton éppen áthaladni készülő gyerekeit és családtagjait védi!
Ez egy gyönyörű példája annak, hogy lássuk, az állatok gyakran okosabbak, mint gondolnánk. Számunkra ez egy igazán szívmelengető film, ha egyetértesz ezzel, kérjük oszd meg ezt a filmet barátaiddal!
Az elefánt üldözi a biciklist – de nézd mi jelenik meg a kép jobb oldalán Az elefánt üldözi a biciklist – de nézd mi jelenik meg a kép jobb oldalán Reviewed by Admin on március 31, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.