GICCS? HIVALKODÁS? POMPA? ROMÁN ÉS MOLDÁV CIGÁNYPALOTÁK NEM MINDENNAPI KÉPEI!

Sok ház értéke eléri a több száz millió forintot! Lakói legtöbb esetben meggazdagodott vándorkereskedők. A világ nem először csodálkozik rá...
loading...
Sok ház értéke eléri a több száz millió forintot! Lakói legtöbb esetben meggazdagodott vándorkereskedők. A világ nem először csodálkozik rá ezekre az épületekre! 
   
A Romániában és Moldovában felépített cigánypalotákra nem először csodálkozik rá a világ, több amerikai weboldalon (pl. Daily Mail) megjelentek a következő képek, melyeken helyi milliomos roma családok hivalkodó otthonai láthatóak.
Leginkább a Romániában található a romániai Buzescu városa került be a köztudatba, ahol hemzsegnek az ilyen típusú és stílusú épületek. Az itt található 800 palota magán viseli a cigány építészet jellegzetes stílusjegyeit, sok ház értéke eléri a több száz millió forintot! Lakói meggazdagodott vándorkereskedők.
Hasonló épületekkel találkozhatunk még Moldávia és Oroszország egyes vidékein is.
A következő képek javarészt Gianferro 2008-as sorozatából származnak.
Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is láthassák! 
GICCS? HIVALKODÁS? POMPA? ROMÁN ÉS MOLDÁV CIGÁNYPALOTÁK NEM MINDENNAPI KÉPEI! GICCS? HIVALKODÁS? POMPA? ROMÁN ÉS MOLDÁV CIGÁNYPALOTÁK NEM MINDENNAPI KÉPEI! Reviewed by Admin on március 31, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.