Botrány: Kiskorú fiúval bukott le a népszerű házas műsorvezetőnő, és ez még nem minden

Botrány: Kiskorú fiúval bukott le a népszerű házas műsorvezetőnő, és ez még nem minden Fotó: Thinkstock           Ráadásul a...
loading...

Botrány: Kiskorú fiúval bukott le a népszerű házas műsorvezetőnő, és ez még nem minden

Fotó: Thinkstock      
   
Ráadásul a férje az egész aktust felvette...

 
A BBC rádiós műsorvezetőjét vád alá helyezték, mert egy 14 éves fiúval szexelt az erdőben. Az műsorvezető férje a távolból az egészet rögzítette egy kamerával.
A 14 éves fiú és a barátai megbeszéltek egy találkozót Julie és Tony Wadsworth-szel. A fiú belement, hogy lefekszik az asszonnyal, addig a férj és a fiú barátai egy fa mellől figyelték őket. Akkor buktak le, amikor a pár újabb találkozót akart az erdőben, az iskolás fiú ezt már elutasította. Akkor a műsorvezető és férje felkeresték a fiút a szülői házban - írja a Ripost.
A tárgyalás során kiderült, hogy a műsorvezető és DJ férje nem is egy gyerekkel próbálkozott, korábban az iskola előtt az autójukban is megrontottak tiniket. A legfiatalabb 11 éves volt.
(Ripost)
Botrány: Kiskorú fiúval bukott le a népszerű házas műsorvezetőnő, és ez még nem minden Botrány: Kiskorú fiúval bukott le a népszerű házas műsorvezetőnő, és ez még nem minden Reviewed by Admin on május 24, 2017 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.